TerrasTotaal

Over ons

Wie zijn wij eigenlijk?

Het advies over de beste artikelen voor je terras, die vind je enkel bij TerrasTotaal. Zoek je bijvoorbeeld een elektrische terrasverwarmer of een terrasverwarmer op gas? Wij helpen je om jouw terras, serre of overkapping te verwarmen zodat je lang kunt genieten van de zomeravonden.

Goed advies is belangrijk bij het kopen van artikelen voor je terras. Daarom selecteren we bij TerrasTotaal onafhankelijk de beste producten. Alle selecties zijn gemaakt door onze experts, Thijs en Jari. Bekijk eens ons advies voor de beste elektrische terrasverwarmers.

Wie is TerrasTotaal?

TerrasTotaal is opgezet door Jari en Thijs. Deze 2 vrienden zijn in hun avonduren, weekend en vakantie druk bezig met het geven van advies over artikelen voor jouw terras.

Wat TerrasTotaal zo uniek maakt is dat we écht onafhankelijk advies kunnen geven aan onze lezers. We hebben geen contracten met merken of worden betaald om advies te geven. Onze selecties zijn écht artikelen die we aanraden.

Wel is TerrasTotaal een affiliate website. Op dit moment zijn we partner van Bol.com en Coolblue. Ben je geïnteresseerd in een product? Dan kun je deze via onze link kopen bij Bol.com of Coolblue. Door jouw aankoop via onze link kunnen wij de onderhoudskosten van de website financieren.

Menu